0 korisnika i 1 Gost pregledaju ovu temu.
Stranice: 1 [2]   Idi na kraj
  Štampaj  
Autor Tema: izdrzljiv dvd rezac  (Pročitano 3448 puta)
Vladimir
Potpukovnik
Pol: Muškarac

Apocalypso sviraju

« Odgovor #20 : Avgust 29, 2008, 09:30:26 am »

Ja imam LG Crni
pa ovde nije pitanje teme koji ko rezac ima, nego kakva iskustva ljudi imaju sa raznim rezacima
Sačuvana

Ispred kuća naši ljudi stoje
spremni da se bore,
hladne cijevi samo čekaju znak
Crni momci ispred grada su upalili motore
oni ostavljaju plameni trag
NemanjaW
Moderator

« Odgovor #21 : Septembar 07, 2008, 09:13:54 pm »

sa necom sam bio veoma zadovoljan,ali kod mene rezači ne traju duže od 6 meseci
Sačuvana

Čak i onda kada mislimo da im se ne pokoravamo, mi samo pokazujemo njihovu svemoć.
мвгр
Сарадник

RCC&T power pc. - www.ristic-it.co.rs

« Odgovor #22 : Septembar 27, 2008, 09:20:46 am »

Ја имам веома добра искуства са Тошиба - Самсунг двд резачима. Једну већу количину сам пре 2 године набавио од свог добављача а једну мању количину мењао са колегом Симићем за Пионир двд резаче.
Верујте да се ни један није појавио на рекламацију и да су муштерије презадовољне тим уређајима. Већина њих тражи само њих за нове рачунаре или оставља старе у новим машинама. Један од ,,пирата,, који од мене купује користи старију верзију већ 2 године и још ради беспрекорно.
Ја бих препоручио Тошиба - Самсунг двд резаче.
Следећи на листи је Пионир (стара кука никад није издала) док ради ради беспрекорно. ЛГ двд резачи нису лоши и они могу да уђу у неки ужи избор.
Кад год сам продао НЕЦ двд резач имао сам проблема са њима, или нареже 3-4 диска па онда следећи ни сам неможе да причита шта је нарезао, или га комп те види те не види ,...
Лајт Он двд резаче сам ретко сретао (имао самк један који сам са колегом Симићем мењао и радио је много, много добро ал је био бучан ко кокошка која снесе јаје).Жао ми је што сам га продао, али пуста трговина улетела добра муштерија.
Sačuvana

RISTIĆ computers
autorizovani diler za: Acer i Apple raćunare, softver i opremu.  Distributer za:BEOTEL NET ISP, F-secure i Bit defender AV rešenja.
www.ristic-it.co.rs
NemanjaW
Moderator

« Odgovor #23 : Oktobar 19, 2008, 08:36:33 pm »

a jesi koristio ti neki od tih toshiba-samsung rezaca ili kvalitet im cenis samo zbog kolicine prodatih i nereklamiranih
Sačuvana

Čak i onda kada mislimo da im se ne pokoravamo, mi samo pokazujemo njihovu svemoć.
srkisou
Filozof

« Odgovor #24 : Februar 28, 2009, 02:47:46 am »

da ja sad uzimam rezac uzeo bi Pioneera ili LG
Sačuvana
NemanjaW
Moderator

« Odgovor #25 : April 04, 2009, 10:39:53 am »

Pioneer 116D, njega preporucujem trenutno, najmanje je los od svih
Sačuvana

B.Bond
Brucoš
*

« Odgovor #26 : April 18, 2010, 04:37:24 pm »

Mozda mu nije ovde mesto, ali moram da postavim ovo pitanje : Kako da povezem DVD citac sa racunarom, odnosno sta treba da se podesi u BIOS-u ? Unapred hvala ?
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi na početak
  Štampaj  
0 korisnika i 1 Gost pregledaju ovu temu.

Prebaci se na: