Valjevac
Programer

Pol: 
Intel Celeron 2.53GHz Overclock 2.79GHz
|
 |
« : Decembar 24, 2007, 09:25:12 pm » |
|
Sta mislite o hakerima i da li posedujete neki hakerski program?
Ps. program za hakovanje , krekovanje................
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Neko pije od tuge,neko od radosti a neko od jutra.
|
|
|
luka032
Filozof

Pol: 
Web Master
|
 |
« Odgovor #1 : Decembar 30, 2007, 09:58:30 pm » |
|
Sta mislim o hakerima?  Zapravo ne znam sta da mislim o sebi  Da li posedujem neki hack alat? Pa kakav bih ja to haker bio da ne posedujem to. Imam ih bre na stotine 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
simkear
|
 |
« Odgovor #2 : Decembar 31, 2007, 10:56:27 am » |
|
ma svaka tebi cast
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
luka032
Filozof

Pol: 
Web Master
|
 |
« Odgovor #3 : Decembar 31, 2007, 12:06:32 pm » |
|
hehe....dodjite na ###.*********.@@@ i podelicu sa vama hakerske tutorijale i programe 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2007, 12:33:16 pm Armani »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Armani
|
 |
« Odgovor #4 : Decembar 31, 2007, 12:08:48 pm » |
|
hehe....dodjite na ###.*********.@@@ i podelicu sa vama hakerske tutorijale i programe  meni to lici na reklamu 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2007, 12:33:36 pm Armani »
|
Sačuvana
|
For Windows Problem Reboot For Linux Problem Be Root
|
|
|
|
Fiore
|
 |
« Odgovor #5 : Decembar 31, 2007, 12:30:47 pm » |
|
i sta ja da radim sa tim tutorijalima za decu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Everything else is progress
|
|
|
|
мвгр
|
 |
« Odgovor #6 : Decembar 31, 2007, 12:31:22 pm » |
|
Да Армани и то на НЕДОЗВОЉЕНУ РЕКЛАМУ. Замисли рекламира се хакер који хоће да подели своје знање са другима. АЛАЛ ВЕРА МАЈСТОРЕ - мислим на мајстора хакерисања.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RISTIĆ computers autorizovani diler za: Acer i Apple raćunare, softver i opremu. Distributer za:BEOTEL NET ISP, F-secure i Bit defender AV rešenja. www.ristic-it.co.rs
|
|
|
|
Fiore
|
 |
« Odgovor #7 : Decembar 31, 2007, 12:32:56 pm » |
|
Да Армани и то на НЕДОЗВОЉЕНУ РЕКЛАМУ. Замисли рекламира се хакер који хоће да подели своје знање са другима. АЛАЛ ВЕРА МАЈСТОРЕ - мислим на мајстора хакерисања.
pravi hakeri ne dele svoje znanje, nema leba bez motike
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
luka032
Filozof

Pol: 
Web Master
|
 |
« Odgovor #8 : Decembar 31, 2007, 01:14:36 pm » |
|
Izvinite sto sam se reklamirao.  Ne mislim ja da delim moje znanje sa vama nego tutorijale iz kojih mozete da naucite nesto. I nisu postavljeni svi tutorijali zato sto nisam imao vremena.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bajnobastanin
|
 |
« Odgovor #9 : Januar 01, 2008, 06:46:55 am » |
|
ubedjen sam da pola ljudi ovde zna vise od tebe o kompovima i o hakerisanju. a sad mi ispade da si genije
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znam da alkohol skodi, al spasa nema u vodi 
|
|
|
pyost
Student

Pol: 
Web Developer
|
 |
« Odgovor #10 : Januar 13, 2008, 12:52:14 am » |
|
Nisi ti haker, ti si lamer  Sta mislite o hakerima i da li posedujete neki hakerski program?
Ps. program za hakovanje , krekovanje................ A to na sta ta mislis su crackeri  I rest my case.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sub esti pli nova supren Down is the new up ↑ ↓
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10]
|
|
|
|
Sima
|
 |
« Odgovor #11 : Januar 14, 2008, 06:32:51 pm » |
|
necu dati svoje misljenje na ovu temu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Picard
Brucoš

|
 |
« Odgovor #12 : Maj 15, 2008, 10:22:28 am » |
|
Nisi ti haker, ti si lamer  Sta mislite o hakerima i da li posedujete neki hakerski program?
Ps. program za hakovanje , krekovanje................ A to na sta ta mislis su crackeri  I rest my case. Коначно један нормалан пост. Неки и не знају разлику између хакера, крекера и ламера. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Fiore
|
 |
« Odgovor #13 : Maj 15, 2008, 04:52:30 pm » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lugos
Linux User
Filozof

Pol: 
|
 |
« Odgovor #14 : Jun 02, 2008, 06:10:37 pm » |
|
Vrhunski poznavaoci sistema, odlicni programeri...Ljude koje treba ceniti  Sad imate dobro namernih i losih hakera sve zavisi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZEROF
Brucoš

|
 |
« Odgovor #15 : Jun 15, 2008, 01:10:09 pm » |
|
Lamer = koristi vec stvorene h4ck programe i exploit za unistavanje. Kraker = cesto programer koji ima znanje raznih programskih jezika . Haker = spoj gore navedenih,beli ili crni,od zavisnosti svog delovanja .
Kako poceti ?
Naucite php. Posvetite se jednom hakerskom delatnoscu (sistemski,web,programski haker) Koristiti BlackTrack Linux ili druge slobodne distribucije. Upoznaj te Perl. Upoznaj te Pyton. Upoznaj te c++.
A onda nauci SqlInjection,XSS,Exploit etc ...
Kad sve ovo procitas i naucih smatraj sebe poznavaocem a ne hakerom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
CUVAR
|
 |
« Odgovor #16 : Jun 15, 2008, 01:26:17 pm » |
|
Lamer = koristi vec stvorene h4ck programe i exploit za unistavanje. Kraker = cesto programer koji ima znanje raznih programskih jezika . Haker = spoj gore navedenih,beli ili crni,od zavisnosti svog delovanja .
Kako poceti ?
Naucite php. Posvetite se jednom hakerskom delatnoscu (sistemski,web,programski haker) Koristiti BlackTrack Linux ili druge slobodne distribucije. Upoznaj te Perl. Upoznaj te Pyton. Upoznaj te c++.
A onda nauci SqlInjection,XSS,Exploit etc ...
Kad sve ovo procitas i naucih smatraj sebe poznavaocem a ne hakerom.
Волим када људи аргументовано образложе своје одговоре 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
25 септембар текуће 2008 је записан златним словима у мом календару.Сав труд,сва коса која је опала због ламинарног и турбулентног струјања,хидрауличког удара,све је то нестало када је профа,негде око 15 минута пре поноћи уписао оцену у индекс.Маратон од 4 сата поподне до поноћи је тако завршен на најлепши могући начин...
|
|
|
ZEROF
Brucoš

|
 |
« Odgovor #17 : Jun 15, 2008, 01:33:19 pm » |
|
Obrazlosio sam ova na ovaj nacin iz jednog prostog razloga ne poznavanja i ne razumevanja pojma HAKER u nasem drustvu. Ovo sto sam napisao je jedan licni ali i globalni pogled ljudi na ovaj "zanat".Svi misle "u bre haker srusio to i to" a ja se onda slatko nasmejem. Hocete da rusite ?Pa to je lako.Koliko mi minuta dajete da izbrisem sadrzaj celog ovog sajta ? http://www.iznajmi-me.comDa jedan decko je nasao rupu u sistemu,ali proslo je moje vreme rusenja.Nije to ljudi igra ili da se pokazuje znanje ili ne znanje. Hakeri postoje da bi sprecili i zastitili net populaciju..Da li su svi beli ?Daleko od toga,ima i zlih umova.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
CUVAR
|
 |
« Odgovor #18 : Jun 15, 2008, 01:47:37 pm » |
|
Obrazlosio sam ova na ovaj nacin iz jednog prostog razloga ne poznavanja i ne razumevanja pojma HAKER u nasem drustvu. Ovo sto sam napisao je jedan licni ali i globalni pogled ljudi na ovaj "zanat".Svi misle "u bre haker srusio to i to" a ja se onda slatko nasmejem. Hocete da rusite ?Pa to je lako.Koliko mi minuta dajete da izbrisem sadrzaj celog ovog sajta ? http://www.iznajmi-me.comDa jedan decko je nasao rupu u sistemu,ali proslo je moje vreme rusenja.Nije to ljudi igra ili da se pokazuje znanje ili ne znanje. Hakeri postoje da bi sprecili i zastitili net populaciju..Da li su svi beli ?Daleko od toga,ima i zlih umova. Право да ти кажем,ја и дан данас не схватам да ли је било потребе да се сруши претходни chatbox.Схватам ја да је то вама био вид забаве,али брате могли сте купити Risiko,играти пикадо или нечим другим разбијати монотонију...Знаш,полако сам стекао утисак да ми глобално онако као народ патимо од једне тешке болести зване ДАБОГДА КОМШИЈИ ЦРКЛА КРАВА-наравно част изузецима...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
25 септембар текуће 2008 је записан златним словима у мом календару.Сав труд,сва коса која је опала због ламинарног и турбулентног струјања,хидрауличког удара,све је то нестало када је профа,негде око 15 минута пре поноћи уписао оцену у индекс.Маратон од 4 сата поподне до поноћи је тако завршен на најлепши могући начин...
|
|
|
ZEROF
Brucoš

|
 |
« Odgovor #19 : Jun 15, 2008, 02:07:43 pm » |
|
Ti to iskopavas prljav ves kako ja vidim ili si me pomesao sa nekim ?
Niti sam rusio niti tome slicno.
Da li sam otkrio sigurnosti propust ? DA !
Da li sam rekao da mogu da pomognem da se resi ? DA !
Da li je neko od administracije hteo da cuje moju rec ? NE !
Vas je odgovor uvek da sve znate.Ja nemam taj stav i mnogo toga ne znam.Cak me i klinci od petnest godina nauce nesto novo,ali brale ja se ne stidim da to kazem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|